Aircoservice

Een goed werkende airconditioning is een must het gehele jaar door. Laat daarom minimaal eens per jaar de airconditioning controleren. Of het nu gaat om het normale, reguliere onderhoud, de druktest of voor het oplossen van storingen aan het koelsysteem, Garage All Round helpt jou direct, want ook bij de airconditioning van een auto is het credo: voorkomen is beter dan genezen. Wanneer het normale onderhoud (net als bij de auto zelf) niet of te laat wordt uitgevoerd, gaan dure onderdelen van het systeem -zoals de condensor en de compressor- kapot en dan zijn kosten van 500,- euro en meer geen uitzondering. Bij het gewone voorgeschreven airco-onderhoud kunnen deze kosten eenvoudig worden voorkomen. Regelmatige controles en elke 2 á 3 jaar het systeem volledig hervullen, voorkomen dat jij in de hitte zit én dat er hoge reparatiekosten nodig zijn.

Waarom airco onderhoud?

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen.

Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan de ruiten van de auto erg snel. Het is voor je gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig de airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

Is de airco van je auto toe aan onderhoud of moet deze opnieuw gevuld worden? Plan je afspraak in of neem contact met ons op.

Aircoservice